Nosící a těhotenské oblečení značky Be Lenka

Be Lenka logo Be Lenka
12.10.2018
Nosící a těhotenské oblečení značky Be Lenka

Na podzim rozšiřuje značka Be Lenka svoji nabídku i o nosící a těhotenské oblečení. Představuje tzv. univerzální typ nosící bundy pro těhulku, nosící maminku i maminku, která chce být chvíli sama sebou. Prosím, toto je nosící bunda Be Lenka 4 v 1.

Obsah článku

Každé oblečení se nosí, ale co si můžeme představit pod pojmem nosící oblečení? Nosící oblečení (nosící mikiny, svetry, bundy, kabáty) je určeno pro rodiče, kteří rádi nosí své děti v ergonomických nosítkách nebo v šátcích. Vzhledem k tomu, že naší specialitou jsou právě ergonomická nosítka a šátky, rádi bychom Vám představili další novinku z naší dílny-nosící bundu Lenka 4 v 1.

Kvalitní materiály, vyšperkovaný střih

Při vyvíjení prototypu naší nové nosící bundy Lenka 4v1 jsme dbali na každý detail. Hodiny jsme seděli nad střihy, materiály a barvami, abychom pro Vás vytvořili originální nosící oblečení, které budou nejen pohodlné a vkusné, ale i účelné.

Dnes už naše šikovné švadleny střihají a šijí ostošest, abychom měli dostatek nosících bund, mikin, které, jak věříme, jednoduše budete muset mít. Proč si to myslíme?

Protože mít nosící bundu Lenka 4 v 1 se jednoduše vyplatí. Je vyrobena z kvalitních materiálů utkaných na Slovensku a v České republice. Šili jsme ji s láskou, s velkým důrazem na každý detail, s precizností a odhodláním, že chceme pro Vás vytvořit nosící bundu, ve které se Vy i Vaše miminko budete cítit pohodlně a výjimečně.

Nosící bunda Lenka 4 v 1 je unikátní v tom, že je vhodná pro ženu ve všech fázích mateřství. Od těhotenství, přes nošení až po období, když už bude děťátko soběstačné a maminka může být více sama sebou. Jak se nám toho podařilo dosáhnout?

Pomocí jednoduché vsadky, kterou si můžete pomocí zipů připnout na bundičku. Ke každé nosící bundě budou k dispozici dva typy vsadek: těhotenská a nosící.

Kvalitní materiály těhotenského oblečení, vyšperkovaný střih

Kdy kterou?

Jak už to vyplývá z názvu, těhotenskou během období těhotenství. Jakmile je už miminko na světě a Vy se ho rozhodnete nosit v šátku nebo v ergonomickém nosítku, připnete si na bundu nosící vsadku.

Vsadku si můžete nasadit i dozadu (to ale doporučujeme až když už Vaše děťátko umí samostatně sedět, tedy cca od osmi měsíců), a tedy nosit Vašeho drobečka i na zádech-už je na Vás, který způsob nošení preferujete.

Čtvrtou variantou nosící bundy Lenka 4 v 1 je bundička bez vsadky. Jednoduše ji odepnete a nosící bundu můžete nosit i jako klasickou bundu. Vzhledem k tomu, že jde opravdu o vydařený střih, je vhodná na procházky do přírody i do města. Jednoduše víceúčelová nosící bunda, která, vzhledem k tomu, že je vyrobená z poctivých domácích materiálů a ručně šitá, Vám vydrží roky rokoucí.

Slaďte si bundu s Vaším nosítkem nebo šátkem

Při výběru materiálů pro naše nosící bundy jsme kladli důraz nejen na kvalitu, ale i na funkčnost. Proto u nás vyhrála měkoučká teplákovina, teplá svetrovina a funkční softshell. U barev jsme se drželi „na uzdě“. Rozhodli jsme se šít bundičky z jedné barvy, a to z jednoduchého důvodu. Každá žena má jiný vkus. Jestliže některé ženy mají rády zářivé barvy, jiné raději sáhnou po neutrální barvě. Proto padlo rozhodnutí, že bundy budou jednobarevné (tmavě hnědá, zelená, oranžová, šedá, modrá, fialová, riflová atd.), přičemž všechny vsadky budou hýřit barvami.

Tím pádem můžete svoji šedou nosící bundu rozzářit například duhovou mandalou, zářivou pavučinkou či romantickou krajkou. A pokud k tomu nebude vhodná příležitost nebo nálada, jednoduše si na budničku připnete vsadku neutrální barvy, například v barvě Vaší bundičky.

Pokud jste majitelkou našeho šátku nebo ergonomického nosítka Lenka, můžete si vsadku dokombinovat se vzorem, který jste si vybrala při nákupu z našeho e-shopu. Tím pádem Vám bude nosící bundička perfektně ladit s Vaším nosítkem nebo šátkem Lenka. Prostě dokonalá symbióza!

Záleží nám na tom, abyste se při nošení Vašeho miminka necítili jen komfortně, ale i nádherně. Vždyť to, že jste mámou, přece neznamená, že se nemůžete pěkně a vkusně oblékat. Věříme, že v naší nosící bundě Lenka 4 v 1 se budete cítit krásně a sebevědomě, a v neposlední řadě se budete cítit jako úžasná a starostlivá maminka.

Prohlédněte si nabídku nosícího oblečení na našem e-shopu.

Věříme, že to bude láska na první pohled

Přihlaste 5% se k odběru našeho newsletteru

a získejte 10% slevu na Váš první nákup, exkluzivní nabídky a nejnovější informace.

Zajímají mě

Kliknutím na "PŘIHLÁSIT" souhlasíte se zařazením vaší emailové adresy do databáze provozovatele těchto stránek, a se zasíláním informací o jeho produktech a službách. Bližší informace o zpracování a ochraně osobních údajů a právech dotyčné osoby, jsou uvedeny zde